Team Bygg entreprenørforretning AS har høyt kvalifiserte medarbeidere, med allsidig erfaring fra forskjellige typer bygg.

Vi har blant annet utført:

  • rehabilitering av skoler i drift
  • rehabilitering av sykehus i drift
  • rehabilitering av kontorbygg
  • antikvarisk rehabilitering
  • rehabilitering av barnehager
  • nybygg av barnehage
  • nybygg skole
  • tilbygg/påbygg

Vi er tilknyttet opplæringskontoret for byggfag i Telemark, Vestfold og Buskerud og vi er medlem i EBA og NHO. Vi er IA bedrift og medlem i StartBank. 

Team Bygg entreprenørforretning er opptatt av å være en miljøansvarlig aktør i byggebransjen, og ble i oktober 2015 sertifisert som Miljøfyrtårn. 

For å sikre gjennomføring av våre prosjekter, har vi gode rutiner for kvalitetssikring før oppstart, under drift av byggeplass og ved prosjektavslutning.

Vi er et firma med stort fokus på HMS, og vår målsetting med verne- og sikkerhetsarbeid er at vår virksomhet ikke skal forårsake ulykker, skader eller tap.

Vi har gode rutiner som sikrer, at leverandører vi benytter, oppfyller krav fra offentlige myndigheter, krav til gjennomføringsevne og faglig kompetanse.Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Godkjent for ansvarsrett
logo2008
 
 


Team Bygg Entreprenørforretning AS - Ankersgate 16, 3513 Hønefoss - 32 13 36 00 - NO 986 564 861

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Personvern
Webdesign ©2014-18 av Web Norge


Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Team Bygg Entreprenørforretning AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.